Bevezető
Az a megtiszteltetés ért, hogy a héten kezem ügyébe került F. Nagy Angéla Különleges konyha című receptes gyűjteménye, és számos izgalmas étel leírását olvashattam.
„Nem az a különleges étel, amit drága nyersanyagokból, tengersok munkával készítünk el, hanem amihez a hétköznapi, megszokott hozzávalókat kissé másként főzzük, sütjük meg.” – írja F. Nagy Angéla az előszóban.
A könyv 1987-es kiadású és a Kossuth Könyvkiadó gondozásában jelent meg. Nagyon hasznos receptkönyvnek ítéltem meg, bár kétségtelen, hogy elcsodálkoztam mennyi étel hozzávalója között szerepelt a márványsajt. 90-ben születtem, így természetesen nem lehet sok emlékem a 87-es élelmiszerbolt kínálatról, de valahogy azt gondoltam, hogy nem volt állandó kínálata a sajtpultoknak a márványsajt.
Na de a heti menüre térve. Több étel is lesz a menüben, amelyről még nem került fel recept a blogra, ígérem ezeket az elkészítésük után folyamatosan meg fogom Nektek mutatni. Bár ez egy felelőtlen ígéret részemről, tekintve, hogy hétfőtől online oktatás lesz az iskolában. De igyekezni fogok 🙂 Amik már fent vannak, azok pedig kattinthatóak.
Tizedik heti menü
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Tökfőzelék sült kolbásszal
Vasárnap
Brassói rostélyos
Letölthető heti menü
Korábbi menük
A korábbi menütervek IDE KATTINTVA elérhetőek.
Hírlevél
Tarts velem hírleveleimben is! Hetente maximum egyszer elküldöm Neked egyben a hét cikkeit, receptjeit!